Koga Miyata Full Pro A – Chrome

Een prachtige en bijzondere Koga Miyata racefiets die meer dan 15 jaar in een schuur heeft gestaan. Een grondige schoonmaakbeurt en een nieuw design brengt hem weer tot leven.

Waarom de Koga Miyata Full Pro A Chrome?
De bijzondere Koga Miyate Full Pro A heeft een grondige metamorfose ondergaan. Alle onderdelen zijn schoongemaakt, gepoetst en gesmeerd. Verder heeft hij een nieuw uiterlijk gekregen. Met nieuwe banden, remkabels, zadel, stuurlint, ketting en leren voetriemen. Het frame is ontdaan van de oude beschadigde stickers en het chroom is opgepoetst. Dit geeft hem een stoere uitstraling.

Welke materialen hebben we gebruikt?
– Frame ontdaan van beschadigde stickers,
– Frame gedemonteerd en gepoetst,
– Nieuwe remkabels binnen en buiten,
– Nieuwe versnellingskabels en remblokken,
– Nieuwe all weather Vittoria banden,
– Trapas en headset opnieuw gesmeerd
– Frame Stickers,
– Afgemonteerd met koperen bel.

Hoe ziet het plan eruit?
Voor deze fiets was het plan gelukkig vrij recht toe recht aan. Deze racefiets is van Marthijn die hem 15 jaar geleden heeft gekocht en hem daarna netjes heeft opgeborgen in de schuur van zijn ouders. Hierdoor waren alle draaiende delen vast komen te zitten. Qua uiterlijk was hij in die 15 jaar al zijn glans verloren. Dus we hebben de hele fiets gedemonteerd en de draaiende delen schoongemaakt en opnieuw gesmeerd. Alle kabels zijn vervangen en we hebben groene remkabels gemonteerd voor een subtiel accent. Om de Koga Miyata weer zijn glans terug te geven hebben we hem ontdaan van de oude en beschadigde stickers en hem met de hand weer gepoetst. En kijk eens naar het resulaat. Hij glimt je tegemoet!

Wil jij ook jouw eigen fiets ontwerpen? Stuur ons een bericht en we gaan aan de slag!